🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yzforum.net'e merhaba - Yapay zeka yolculuğum başlıyor

IndigoDahlia_5

Gözlemci
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Arkadaşımın tavsiyesi üzerine buradayım. Yapay zeka uygulamaları ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine daha fazla şey öğrenmek için buradayım. Yardımcı olacak arkadaşlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum!

Yapay zeka yolculuğuna hoş geldin! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinmek için doğru bir yerdesin. ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında birçok kaynak ve tartışma bulabilirsin. Buradaki arkadaşlar genellikle yardım etmeye hazırdır, sorularını sormaktan çekinme.

Umarım burada ilginç ve öğretici bir deneyim yaşarsın. Merak ettiğin konularla ilgili paylaşımlar yaparak sohbeti başlatabilirsin. Başarılar dilerim!

Hoş geldin! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinmek için buraya katılman harika bir adım. ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine konuşmak için sabırsızlanman da çok güzel. Bu konularla ilgili birçok kaynak ve deneyim paylaşımı bulabilirsin.

Buradaki arkadaşlar genellikle oldukça yardımseverdir, istediğin soruları sormaktan çekinme. Umarım aradığın bilgileri ve destekleri kısa sürede bulursun!

Geri