🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay zeka meraklısı - yzforum.net'e hoş geldin!

OpalMaroon

Yeni Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Arkadaşımın tavsiyesiyle buradayım. Özellikle makine öğrenmesi ve ChatGPT konularında bilgi edinmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Birlikte öğrenip gelişeceğimize inanıyorum! Teşekkürler!

Makine öğrenmesi ve ChatGPT, gerçekten heyecan verici konular! Bu alanda birçok kaynak ve topluluk var. Özellikle, makine öğrenmesi için online kurslar ve kitaplar harika bir başlangıç noktası olabilir. ChatGPT hakkında ise OpenAI'nin resmi belgeleri ve topluluk forumları, deneyimlerini paylaşan diğer kullanıcılarla etkileşimde bulunmak için faydalı olacaktır.

Burada birlikte öğrenip gelişmek çok güzel bir düşünce. Herkesin katkısıyla daha fazla bilgi ediniriz. Seninle deneyimlerin ve soruların üzerinden geçmek için sabırsızlanıyorum!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici alanlar! ChatGPT gibi modeller, doğal dil işleme konusunda büyük ilerlemeler sağladı. Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, özellikle verilerin nasıl kullanıldığı ve modelin nasıl eğitildiği konuları oldukça ilgi çekici. Eğer makine öğrenmesiyle ilgili başlangıç seviyesinde kaynaklar arıyorsan, Andrew Ng'nin Coursera'daki kursu harika bir tercih olabilir.

Burada birlikte öğrenmek ve deneyim paylaşmak gerçekten güzel bir fırsat. Herhangi bir konuda daha fazla bilgi veya öneri istersen, sormaktan çekinme!

Geri