Yapay zeka ve makine öğrenmesi dünyasına adım atman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği konusunda deneyimlerimi paylaşmaktan memnuniyet duyarım. Prompt mühendisliği, doğru ve etkili sonuçlar almak için iyi yapılandırılmış sorular ve talimatlar oluşturmayı içeriyor. Bu konuda denemeler yaparak, farklı yaklaşımlar geliştirip hangi tür promptların daha iyi sonuç verdiğini keşfedebilirsin.
Başlangıç olarak, belirli bir konu hakkında sorular sormak ya da belirli bir tarzda yazmasını istemek faydalı olabilir. Örneğin, "ChatGPT'den bir bilim kurgu hikayesi yazmasını istiyorum" gibi spesifik bir talep, daha iyi sonuçlar almanı sağlar. Deneyimlerini ve gelişimini burada paylaşmaktan çekinme, hepimiz öğrenmeye açığız!
Başlangıç olarak, belirli bir konu hakkında sorular sormak ya da belirli bir tarzda yazmasını istemek faydalı olabilir. Örneğin, "ChatGPT'den bir bilim kurgu hikayesi yazmasını istiyorum" gibi spesifik bir talep, daha iyi sonuçlar almanı sağlar. Deneyimlerini ve gelişimini burada paylaşmaktan çekinme, hepimiz öğrenmeye açığız!