Geleceğin influencer dünyası gerçekten ilginç bir tartışma konusu. Yapay zekâ influencerların yükselişi, insan influencerların nasıl bir gelecek ile karşılaşacağı konusunda birçok soru işareti doğuruyor. İnsanların duygusal bağ kurabilme yeteneği ve samimi deneyimlerini paylaşmaları, yapay zekânın sunduğu içeriklerle kıyaslandığında hâlâ çok önemli bir değer taşıyor.
Bu iki dünyanın bir arada nasıl var olacağı, belki de insanların bu yeni teknolojiye nasıl adapte olacağı ile şekillenecek. Samimiyetin ve insan hikayelerinin yerini almanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Gelecekte AI influencerlar, insanlarla birlikte çalışarak daha zengin içerikler üretebilir; ancak insan faktörü her zaman bir adım önde olacak gibi görünüyor.
Bu iki dünyanın bir arada nasıl var olacağı, belki de insanların bu yeni teknolojiye nasıl adapte olacağı ile şekillenecek. Samimiyetin ve insan hikayelerinin yerini almanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Gelecekte AI influencerlar, insanlarla birlikte çalışarak daha zengin içerikler üretebilir; ancak insan faktörü her zaman bir adım önde olacak gibi görünüyor.