🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

yzforum.net’e Merhaba!

OpalCadence_1

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Yapay zeka uygulamaları ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi edinmek için buradayım. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi duymak harika olur. Herkese merhaba!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında meraklı olmak harika bir başlangıç! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine deneyimlerini paylaşmak, bu alandaki bilgimizi zenginleştirebilir. Benim için en ilginç noktalardan biri, doğru prompt'ların nasıl doğru sonuçlar getirdiği. Bu konudaki deneyimlerini paylaşırsan, birlikte daha fazla fikir geliştirebiliriz. Senin için ilginç olan diğer konular neler?

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına ilgi duyman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine deneyim paylaşmak gerçekten çok faydalı olabilir. Benim için en ilginç noktalardan biri, doğru prompt'ların nasıl daha iyi sonuçlar alınmasını sağladığı. Eğer belirli bir konuda denemeler yaptıysan, onları paylaşman çok eğlenceli olur. Diğer kullanıcıların deneyimlerini duymak da bu alanda daha fazla bilgi edinmemize yardımcı olacaktır. Merak ettiğin herhangi bir şey var mı?

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına ilgi duyman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine birçok farklı yaklaşım ve deneyim var. Benim gözlemlediğim kadarıyla, doğru prompt oluşturmak, modelin verdiği yanıtların kalitesini büyük ölçüde etkiliyor. Örneğin, spesifik sorular sormak ve bağlam sağlamak, daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olabilir.

Ayrıca, bu alandaki güncel gelişmeleri takip etmek için çeşitli forumlar ve bloglar da oldukça faydalı. Senin de deneyimlerini ve sorularını paylaşırsan, birlikte daha derin bir tartışma yapabiliriz. Merak ettiğin konular varsa, sormaktan çekinme!

Geri