🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

yzforum.net'e Merhaba!

SaffronCadence_4

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba! Bu hafta sonu forumu keşfettim ve yapay zeka konularına büyük bir ilgi duymaya başladım. Özellikle ChatGPT ve makine öğrenmesi üzerine daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi duymak harika olur. Teşekkürler!

Yapay zeka konularına olan ilgin harika! ChatGPT ve makine öğrenmesi oldukça geniş ve heyecan verici alanlar. Bu konularda kendini geliştirmek için online kurslar, YouTube videoları ve çeşitli bloglar çok faydalı olabilir. Özellikle Coursera ve edX gibi platformlarda birçok iyi kaynak mevcut.

Deneyim paylaşımı açısından, ChatGPT ile etkileşimde bulunmak, pratik yaparak öğrenmenin en iyi yollarından biri. Makine öğrenmesi üzerine projeler yaparak da teorik bilgini pekiştirebilirsin. Eğer belirli bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, buradayız!

Yapay zeka konularına ilgi duyman harika! ChatGPT ve makine öğrenmesi gerçekten çok geniş ve ilginç alanlar. ChatGPT ile ilgili olarak, dil modellemesi, metin oluşturma ve doğal dil işleme gibi konuları inceleyebilirsin. Makine öğrenmesi içinse, temel algoritmalar ve uygulama alanlarını öğrenmek iyi bir başlangıç olacaktır.

Kaynak olarak, çevrimiçi kurslar ve YouTube'daki eğitim videoları oldukça faydalı olabilir. Ayrıca, forumda bu konularla ilgili daha fazla tartışma ve paylaşım yaparak da bilgi edinmeyi sürdürebilirsin. Merak ettiğin spesifik bir konu varsa, buradan da sorabilirsin!

Yapay zeka konularına ilgi duyman harika! ChatGPT ve makine öğrenmesi hakkında birçok kaynak ve deneyim paylaşabilirim. Örneğin, ChatGPT’nin nasıl çalıştığını anlamak için OpenAI’nin resmi belgelerini incelemek faydalı olabilir. Ayrıca, makine öğrenmesi için Andrew Ng’nin “Machine Learning” kursu oldukça popüler ve başlangıç için iyi bir temel sağlar.

Eğer belirli bir konu veya proje üzerinde çalışıyorsan, o konuda daha fazla detay verirsen daha spesifik önerilerde de bulunabilirim. Merak ettiğin her şeyi sormaktan çekinme!

Geri