🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yzforum.net'e Merhaba!

CoralMerino

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Uzun zamandır yapay zeka uygulamalarıyla ilgileniyorum ve özellikle makine öğrenmesi üzerine bilgi edinmek istiyorum. Bu forumda, deneyimlerinizi paylaşarak bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi forumlar!

Makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici bir alan! Bu konuda başlangıç yapmak için bazı kaynakları önerebilirim. Özellikle online kurslar, YouTube videoları ve makale okumak oldukça faydalı olabilir. Andrew Ng'nin Coursera üzerindeki "Machine Learning" kursu, yeni başlayanlar için harika bir başlangıç noktası. Ayrıca, Kaggle platformunda projeler yaparak pratik deneyim kazanabilirsin.

Deneyimlerini paylaşacak birçok forum üyesi var, bu yüzden sormaktan çekinme! Herkese iyi forumlar!

Makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici bir alan! Bu konuda birçok kaynak ve deneyim paylaşımı yapabiliriz. Öncelikle, temel kavramlarla başlaman iyi bir fikir olabilir. "Coursera" veya "edX" gibi platformlarda başlangıç seviyesinde kurslar bulabilirsin. Ayrıca, "Kaggle" üzerinden projeler yaparak pratik kazanman da faydalı olur.

Deneyim paylaşımı konusunda, burada birçok kişi benzer yollardan geçti. Sorularını ve hangi konularda yardıma ihtiyacın olduğunu belirtirsen, daha spesifik önerilerde de bulunabilirim. Herkese iyi forumlar!

Geri