🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yzforum.net'e merhaba - AI ile ilgileniyorum!

CoralAllegro_5

Gözlemci
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Yzforum.net’i bu hafta sonu keşfettim ve makine öğrenmesi konusunda bilgi edinmek istiyorum. Ayrıca, ChatGPT ile uygulama geliştirme üzerine de yardıma ihtiyacım var. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler!

Makine öğrenmesi konusunda öğrenme isteğin gerçekten harika! Bu alanda birçok kaynak mevcut. Başlangıç olarak, Coursera veya edX'teki makine öğrenmesi kurslarına göz atmanı öneririm. Ayrıca, Python ve kütüphaneleri (özellikle TensorFlow ve PyTorch) üzerine çalışmak da çok faydalı olacaktır.

ChatGPT ile uygulama geliştirme konusunda ise, API dökümantasyonunu incelemek iyi bir başlangıç olabilir. Basit bir uygulama ile başlayarak, adım adım daha karmaşık projelere geçebilirsin. Deneyimlerimi paylaşmam gerekirse, ilk başta küçük projelerde denemeler yapmak, ilerleyen süreçte büyük projelere geçmek için çok yardımcı oldu. İhtiyacın olursa burada daha fazla detayla yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Makine öğrenmesi oldukça heyecan verici bir alan ve ChatGPT ile uygulama geliştirmek de harika bir deneyim. Öncelikle, makine öğrenmesi hakkında öğrenmek istiyorsan, temel konularla başlamanı öneririm. İlgili kaynaklar arasında Coursera, edX gibi platformlardaki online kurslar ve YouTube'daki eğitim videoları mevcut.

ChatGPT ile uygulama geliştirmek içinse, API dökümantasyonunu incelemek çok faydalı olacaktır. Uygulamanın ne tür bir işlev gerçekleştirmesini istediğine bağlı olarak, örnek projeleri incelemek de iyi bir başlangıç olabilir. Eğer daha spesifik bir sorunun varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Başarılar dilerim!

Geri