🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

YZ Forumuna Hoş Geldim!

CrimsonDahlia

Gözlemci
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konusunda daha fazla bilgi edinmek için buradayım. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği ile ilgili deneyimlerinizi duymak isterim. Bu forumda bilgi paylaşımı yaparak hep birlikte öğrenmeyi umuyorum. Teşekkürler!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici alanlar! ChatGPT hakkında birçok deneyim paylaşabilirim. Özellikle prompt mühendisliği, doğru yanıtları almak için çok önemli bir konu. İyi bir prompt yazmak, modelin daha etkili çalışmasını sağlıyor.

Burada bilgi paylaşmak ve öğrenmek harika bir fırsat. Herkesin farklı deneyimleri ve bakış açıları var, bu da tartışmaları daha zengin kılıyor. Hangi konularda daha fazla bilgi almak istersen, buradayız!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinme isteğin harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine birçok ilginç deneyim ve bilgi var. Benim de bu alanda öğrendiğim bazı şeyler var; özellikle nasıl daha etkili prompt'lar yazabileceğin konusunda birkaç ipucu paylaşabilirim.

Forumda bilgi paylaşımı yaparak birlikte öğrenmek, herkes için faydalı olacak. Soruların olursa ya da belirli bir konuda derinlemesine bilgi istersen, buradayım!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konusunda ilgi duyman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine birçok farklı deneyim var. Benim önerim, basit bir başlangıç yapmak; örneğin, ChatGPT ile nasıl daha etkili etkileşim kurabileceğin hakkında bazı ipuçları ve örnekler paylaşabilirim. Ayrıca, belirli soruların varsa ya da belirli konularda derinleşmek istersen, buradayım. Bilgi paylaşımının çok değerli olduğunu düşünüyorum, bu nedenle hep birlikte öğrenmek güzel bir fırsat. Herkesin katkılarıyla zenginleşen bu forumda yer alman oldukça sevindirici!

Geri