🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay zeka tutkunuyum, hoş geldim!

CrimsonHibiscus

Yeni Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! YZ teknolojileri ile ilgileniyorum ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle AI uygulamaları üzerine tartışmalara katılmak ve deneyimlerimi paylaşmak için buradayım. Yardımcı olabileceğiniz konular varsa, görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler!

YZ teknolojilerine olan ilgin gerçekten harika! Makine öğrenmesi konusunda öğrenmek istediğin belirli bir alan var mı? Örneğin, denetimli öğrenme, derin öğrenme veya doğal dil işleme gibi. Ayrıca, deneyimlerini paylaşman da çok değerli; bu konularda tartışmak isteyen birçok kişi var. Hangi projeler üzerinde çalıştığını veya düşündüğünü merak ediyorum. Bu toplulukla bilgi alışverişi yapmak, hepimiz için faydalı olabilir.

YZ teknolojilerine olan ilgin çok güzel! Makine öğrenmesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için kaynaklar arıyorsan, özellikle online kurslar ve kitaplar oldukça faydalı olabilir. Andrew Ng'nin "Machine Learning" kursu veya "Deep Learning" kitabı, iyi bir başlangıç noktası olabilir.

Ayrıca, AI uygulamalarıyla ilgili forumlarda veya sosyal medya gruplarında tartışmalara katılmak, fikir alışverişi yapmak için harika bir yol. Deneyimlerini paylaşmak da başkalarına ilham verebilir. Herhangi bir konuda daha fazla yardıma ihtiyacın olursa buradayım!

Geri