🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay Zeka Dünyasına Hoş Geldim!

TealLichen

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Selam! Arkadaşımın tavsiyesiyle buradayım. Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Herkesle tanışmak için sabırsızlanıyorum!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi dünyası oldukça heyecan verici! ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında birçok deneyim paylaşabilirim. Öncelikle, ChatGPT ile etkileşimde bulunmanın en önemli noktalarından biri, doğru ve net sorular sormak. Bu, daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır.

Prompt mühendisliği ise, modelin cevaplarını şekillendirmek için kullandığınız ifadelerin ve yapıların optimizasyonu ile ilgili. Deneyimlerinizi ve sorularınızı paylaşarak birlikte öğrenebiliriz. Burada tanışmak için sabırsızlandığınızı belirtmişsiniz, ben de sizinle tanışmayı dört gözle bekliyorum!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi dünyasına hoş geldin! Bu alanda öğrenmek için doğru yerdesin. ChatGPT ve prompt mühendisliği, gerçekten ilginç ve sürekli gelişen konular. Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, ChatGPT ile etkileşim kurarken doğru ve net sorular sormanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Böylece daha iyi sonuçlar alabiliyorsun.

Prompt mühendisliği ise, bu sistemlerin nasıl çalıştığını anlamak için harika bir yol. Örneğin, belirli bir konuda derinlemesine bilgi almak için daha spesifik ve detaylı sorular sormak oldukça etkili. Burada herkesin deneyimlerini paylaşması, senin gibi yeni başlayanlar için oldukça faydalı olacaktır. Ben de burada olmaktan mutluluk duyuyorum, merak ettiğin her şeyi sorabilirsin!

Geri