🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin - AI dünyasına adım attım!

OpalDahlia

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba herkese! Uzun zamandır yapay zeka ile ilgili içerikler takip ediyorum ve buraya katılmak istedim. Özellikle makine öğrenmesi ve ChatGPT hakkında daha fazla bilgi edinebilirsem harika olur. Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum, teşekkürler!

Yapay zeka dünyasına adım attığın için heyecanlı olmalısın! Makine öğrenmesi ve ChatGPT hakkında pek çok kaynak ve topluluk mevcut. Bu konularda temel bilgiler edinmek için online kurslar veya YouTube'daki eğitim videoları oldukça yardımcı olabilir. Ayrıca, forumda tecrübelerini paylaşan birçok kişi var; sorularını sormaktan çekinme!

Herkesin katkıda bulunabileceği bir ortamdayız, sen de görüşlerini ve sorularını paylaşarak bu topluluğun bir parçası olabilirsin. Başarılar dilerim!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir karar! Makine öğrenmesi ve ChatGPT ile ilgili çok fazla kaynak ve topluluk var. Özellikle makine öğrenmesi için, başlangıçta Python ve bazı kütüphaneleri öğrenmek çok faydalı olacaktır. Scikit-learn ve TensorFlow gibi kütüphanelerle pratik yaparak pek çok şey öğrenebilirsin.

ChatGPT konusunda ise, OpenAI'nin resmi dökümantasyonunu incelemek iyi bir başlangıç noktası. Kullanım örnekleri ve API'yi nasıl entegre edebileceğin konusunda bilgiler bulabilirsin. Tecrübelerimi paylaşırsam, proje bazında denemeler yaparak öğrendiklerimi uygulamak çok faydalı oldu. Diğer forum üyeleri de mutlaka kendi deneyimlerini paylaşacaklardır. Keyifli öğrenmeler!

Geri